2013/087 Sirküler (11.03.2013)


ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2013 / 87

Sayın Üyemiz,

  1. Türkiye - Sırbistan II. Dönem KEK Toplantısı
  2. Danimarka Ziyareti
  3. Regalo 2013 Fuarı

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

Bilgilerini rica ederim.

 

Güliz AKEL ÇETİNKAYA

Genel Sekreter V.

 

TÜRKİYE - SIRBİSTAN II. DÖNEM KEK TOPLANTISI

Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya istinaden TİM - Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda; "Türkiye - Sırbistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) II. Dönem Toplantısı'nın mart ayının ilk yarısında Ankara'da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu ülkede ihracatçılarımızın karşılaştığı sorunlar ile ülke notunda gündeme getirilmesinde fayda görülen diğer hususlara ilişkin görüşlerinizin Ek 1'de yer alan form doldurularak TİM'e iletilmek üzere en geç 12 Mart 2013 Salı günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimize (yilmaza@aib.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir. (1249)

EK 1: Görüş Formu

DANİMARKA ZİYARETİ

Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya istinaden TİM - Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda; Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında 20 Mart 2013 tarihinde Danimarka'ya bir ziyaret gerçekleştirilmesinin planlandığı ve söz konusu ziyarete Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN'ın da iştirak etmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu ülkede ihracatçılarımızın karşılaştığı sorunlar ile ülke notunda gündeme getirilmesinde fayda görülen diğer hususlara ilişkin görüşlerinizin Ek 1'de yer alan form doldurularak TİM'e iletilmek üzere en geç 13 Mart 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimize (yilmaza@aib.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir. (1248)

EK 1: Görüş Formu

REGALO 2013 FUARI

Genel Sekreterliğimize iletilen bir yazı ile Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 25 - 27 Eylül 2013 tarihleri arasında "Regalo International Gift Show” isimli fuarın düzenleneceği bildirilmektedir. Fuar kapsamında "Ev Dekorasyonu ve tekstil, hediyelik eşya ve kozmetik ürünler”in yer alacağı bildirilmekte olup, fuara ilişkin detaylı bilgi için iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır. (1239)

İlgili Kişi: Desislava Ivanova

Tel. No: 00359 32 512 907

E-posta: international@viaexpo.com


Ekler:
srkaib2013087.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.