2014/046 Sirküler (12.03.2014)


ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2014 /046

Sayın Üyemiz,

2010/8 Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kapsamında Türkiye'de sınaî ve/veya ticari faaliyette bulunan veya yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmaya yönelik eğitim ve danışmanlık giderleri ile İşbirliği Kuruluşlarının Ekonomi Bakanlığınca uygun görülen proje bazlı giderleri Bakanlıkları tarafından desteklenmektedir.

Bu tebliğ çerçevesinde, Antalya İhracatçılar Birliği olarak, "Tohumculuk” ve "Yaş Meyve Sebze” sektörlerinin rekabet gücünü arttırmak amacıyla iştirakçi firmalara yönelik ihtiyaç analizi, hedef pazar hakkında eğitim programlarının tasarlanması, belirlenen yeni ve alternatif pazarlara yönelik önemli fuarlar ile eş zamanlı ticaret heyeti ve alım heyeti organizasyonlarının düzenlenmesi, istihdam ve danışmanlık programlarının da yer alacağı bir proje hazırlanması planlanmaktadır. Bu Tebliğ'de yer alan destek programları kapsamında proje Ekonomi Bakanlığınca finansal olarak %75 oranında desteklenmektedir.

Söz konusu projeden sadece proje iştirakçisi olan ve proje kapsamında ön başvurularını tamamlayan firmalarımız faydalanabilecektir. Bu çerçevede, projede yer almak isteyen firmalarımızın katılımıyla 13 Mart 2014 Perşembe günü saat 10:30'da Genel Sekreterliğimiz toplantı salonunda ön hazırlık toplantısı yapılacaktır. Toplantıya katılım için aşağıda yer alan formun doldurularak en geç 12 Mart 2014 Çarşamba günü saat 16.00'a kadar Genel Sekreterliğimize (E-posta: tosunn@aib.gov.tr, Faks: 3117900) gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

TOHUMCULUK VE YAŞ MEYVE SEBZE SEKTÖRÜ UR-GE PROJESİ TOPLANTISI

İSİM

FİRMA

SEKTÖRÜ

YAŞ MEYVE SEBZE


TOHUMCULUK

CEP TELEFONU

E-POSTA



Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.