2015/015 Sirküler (16.01.2015)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2015/015

Sayın Üyemiz,

T.C. Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğünün bir yazısına atfen Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) alınan yazıda, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı'nın 1 Aralık 2014 tarihinde ülkemize gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, önümüzdeki dönemde Türkiye ile Rusya Federasyonu arasında yatırımlar ve hizmetleri içeren bir ticaret anlaşması yapılmasına ilişkin müzakerelere başlanılmasının kararlaştırıldığı ve bu hususun söz konusu ziyaret kapsamında Ortak Bildiri'de yer aldığı ifade edilmektedir.

Aynı yazıda devamla, bu çerçevede ülkemiz ile Rusya Federasyonu arasında imzalanması öngörülen Hizmet Ticareti ve Yatırım Anlaşması'na yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Rusya'da yatırımları bulunan firmalarımızın anılan ülkede yaşadıkları sorunlara ilişkin bir bilgi notunun iletilmesi talep edilmektedir.

Bu itibarla, Rusya Federasyonu'nda yatırımı bulunan firmalarımızın adı geçen ülkede yaşadıkları sorunları ekli formu doldurarak 20 Ocak 2015 Salı günü 12:30'a kadar Birliğimize (e-posta: tosunn@baib.gov.tr, faks: 0242 311 79 00) iletmelerini rica ederim.

Fisun PEKTAŞ

Genel Sekreter

Ek-1: Görüş Formu (1 Sayfa)



Ekler:
2015-015.doc

Ek-1.doc

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.