2017/079 Sirküler (21.04.2017)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2017-079

Sayın Üyemiz;

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM)'nden alınan yazıda, T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Gine Cumhuriyeti ve Afrika Birliği Dönem Başkanı Alpha CONDE'nin teşrifleriyle, Afrika Birliği Komisyonu(AFBK), T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türk Hava Yolları(THY), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu(DEİK) ve TİM işbirliğinde, 27-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya'da Maritim Pine Beach Resort Belek Hotel Konferans Merkezinde "Türkiye-Afrika Tarım Bakanları Birinci Toplantısı ve Tarım İş Forumu”nun gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yazının devamında, 25 ülkeden 30 Bakan, 44 delege ve 9 uluslararası kurum temsilcisinin katılacağı söz konusu forum kapsamında, Türk ve Afrikalı iş insanlarının bir araya gelerek, ikili iş görüşmelerinin yanı sıra Türk girişimcileri tarafından Afrika'da tarım alanında halihazırda yürütülen projeler ve bu alanda planlanan yatırımların, Hükümet ve özel sektör yetkilileri tarafından tartışılacağı sekiz paralel oturumun düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu foruma katılmak isteyen firmaların http://etkinlik.tarim.gov.tr/e/turkeyafricaagri adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 23 Nisan 2017 tarihine kadar başvuruda bulunmalarının gerekmekte olduğu ifade edilmektedir. Anılan forum için program ve katılım koşullarına ilişkin ayrıntılı bilgiye http://www.turkeyafricaagri.org adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Ayrıca, söz konusu etkinliğe online başvurusunu gerçekleştiren ve başvuru kaydının onaylandığına dair e-posta alan firmaların konaklama için aşağıda yer alan acente ile iletişime geçmelerinin gerekmekte olduğu belirtilmektedir.(2561)

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

Ayrıntılı Bilgi:

Acente: Ekodoa Turizm Seyahat Acentesi

E-posta: afb@akodoa.com ; gizem.kavakkli@ekodoa.com

Çağrı Merkezi: 0242 524 59 40

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.