2015/074 Sirküler (26.03.2015)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2015/74

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz, 14-17 Nisan 2015 tarihlerinde Orlando/Florida/ABD'de gerçekleştirilecek olan Coverings'15 Fuarına 20 m2'lik bir stand ile katılım sağlamaktadır.

2015 yılında 1100 firma katılacak olan Coverings Fuarına, 2014 yılında 40 ülkeden 1.000 firma katılmış ve 22.500 kişi fuarı ziyaret etmiştir. National Trade Productionstarafından düzenlenen fuar, Amerika'da mermer sektöründe en büyük ve en önemli fuarı olarak her geçen yıl büyümektedir.

Küresel ölçekte doğal taş sektörünün kalbinin attığı fuar, dünya doğaltaş ticaretinde üretim, lojistik, pazarlama ve son satış noktasına kadar her aşamada önemli bir buluşma noktası konumundadır. Ayrıca fuar; sektördeki firmalara pazardaki trendleri yakından takip edebilmek, ürünlerini tanıtmak, iş fırsatları yaratmak ve bağlantı kurmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Birliğimizin, Main Hall No. 743'de bulunan standında Bölgemiz ihracat sektörleri ve ürünlerinin uluslararası alıcılara etkin bir şekilde tanıtımı yapılacak olup, ayrıca fuarda bulunan ihracatçı firmalarımız Birliğimiz standında alıcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkanı bulacaklardır.

Doğal taş sektöründe önemli bir uluslararası buluşma platformu olan Coverings Fuarının ihracatçılarımıza önemli iş bağlantıları sunacağı düşünülmektedir.

Fuar süresince standımızda bulunacak görevli personelimize aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden ulaşılabilecektir.

Bilgilerini rica ederim.

 

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ
Genel Sekreter

 

Görevli Personelimiz: Anıl YILMAZ- AR&GE Şube Müdürü

Tel: +90 535 392 5596

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.