2020/004 Sirküler (06.01.2020)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2020 / 4

Sayın Üyemiz,

"Anfaş Hotel Equipment ve Anfaş Food Product 2020 Fuarı”na yönelik ve eşzamanlı olarak 14-17 Ocak 2020 tarihleri arasında Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde Genel Sekreterliğimiz organizatörlüğünde bir Alım Heyeti Programı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu Alım Heyeti Programına; Bahreyn, Filipinler, Moldova ve Pakistan'dan ekte bilgileri sunulan 8 firmadan 11 firma temsilcisi iştirak edecektir. Otel Ekipmanları ve Food Product Fuarı Alım Heyeti Programı kapsamında 15 Ocak 2020 Çarşamba günü ANFAŞ- Antalya Expo Center İkili Görüşme Alanında saat 09.30'da brifing ve 10.00-17.00 saatleri arasında heyete iştirak eden yabancı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, alım heyeti ikili görüşmelerine katılmak isteyen firmaların ekte sunulan başvuru formunu doldurarak en geç 08 Ocak 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimize (eo@baib.gov.tr) göndermeleri gerekmektedir. Görüşmeler randevu sistemi çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Tarafımıza yapılan başvurular, başvuru sırasına göre değerlendirilecek ve 14 Ocak 2020 Salı gününe kadar, başvuran firmalara tarafımızdan randevu saatlerine ilişkin bilgi verilecektir. Ayrıca, firmaların görüşme yapmayı istedikleri ülkelerin dillerine yönelik olarak kendi tercümanları ile programa katılmaları görüşmelerin daha verimli geçmesine katkı sağlayacaktır.

Bilgilerini rica ederim.


e- imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter T.



İlgili Kişi:
Gizem ALP TOPÇU (Tel: 90 530 916 34 10- e-mail: eo@baib.gov.tr)

ANFAŞ Adres: Pınarlı Beldesi Havaalanı Yolu Üzeri 8. Km Soğucaksu Mh 1. Sok. No:1 Aksu - Antalya

Ekler:

1. İkili Görüşme Başvuru Formu

2. Alım Heyeti Listesi


Ekler:
EK-1 İkili Görüşme Başvuru Formu.docx

EK-2 Alım Heyeti Liste.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.