2020/185 Sirküler (03.06.2020)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2020-185

Sayın Üyemiz;

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) Genel Sekreterliği'nden alınan yazıda, COVID -19 koronavirüs pandemisinin küresel ölçekte iş dünyasının hareket ve temas imkanlarını kısıtlamış olduğu; geleneksel iş ilişkisi kurma, müşteri edinme ve tutunma uygulamalarını zora soktuğu ifade edilmektedir. Söz konusu salgının dijital platformlara giderek artmakta olan ilgiyi hızla pekiştirdiği, iptal olan ya da sonraki yıla ertelenen fuarlardan doğan boşlukların sanal fuarlarla telafi edilmeye çalışıldığı bir yeni trendi körüklediğinin de görüldüğü belirtilmektedir.

Yetkili makamlarca yakından takip edildiği belirtilen bu gelişme doğrultusunda, Ticaret Bakanlığımız himayelerinde, Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği ve Selçuk Üniversitesi işbirliğinde 22-26 Haziran 2020 tarihleri arasında, açılışı Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN tarafından yapılacak olan "Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı”nın organize edileceği bildirilmektedir.

Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı, bu alanda imalat yapan veya paydaş firmalar ile sektörün tedarikçilerinin yer alacağı, ürünlerini ve teknolojik gelişmelerini sergileyeceği, ziyaretçiler ve müşterileri ile bire bir görüşmeler yapabileceği uluslararası bir organizasyon olduğu; ticari süreçlerinin güçlendirilmesi ve ihracat potansiyelimizin artırılmasının amaçlandığı belirtilmektedir.

Fuara stand ile katılım ücreti ekte yer almakta olup; diğer bütün detayların bilgilendirme toplantıları ve bağlantı linkleri ile takdim edileceği, fuar süresince sektör ile ilgili sanal seminer ve konferanslar düzenleneceği, etkinlikler ve içeriğinin yaygın biçimde duyurulacağı ve dünyanın her yerinden ücretsiz katılıma açık olacağı bildirilmektedir.

Stant kiralayan firmalar, ücreti karşılığında tanıtım amaçlı konferanslar düzenleme olanağından istifade edebilecekleri gibi, reklam ve sponsorluk faaliyetlerinde de bulunabileceği ifade edilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgilendirme toplantıları 02 Haziran 2020 Salı günü (BUGÜN) saat 14:00'te ve 03 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 11:00'de web tabanlı olarak yapılacağı belirtilmektedir. Bu toplantılara katılmayı arzu eden firmalarımızın aşağıda verilen link üzerinden kayıt olmaları gerektiği, söz konusu iki toplantıya katılma imkanı olmayanların, Fuar ile ilgili bilgiyi doğrudan Selçuk Üniversitesi'nden temin etmelerinin de mümkün olduğu; iletişim detayları aşağıda sunulduğu bildirilmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır
Güliz AKEL ÇETİNKAYA
Genel Sekreter T.




2 Haziran Salı 14:00

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_0KvdcjYeSsCQAPKiIEtiTQ

3 Haziran Çarşamba 11:00

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_U7-avGnfQJernZBAF6h0bw

Başvuru İçin :

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.

Tel : 0 332 262 00 02

Faks: 0 332 262 01 62

sanalfuar@selcuk.edu.tr

EK: Stand Fiyat Listesi


Ekler:
EK.PDF

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.