2018/115 Sirküler (28.06.2018)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2018-115

Sayın Üyemiz,

Ülkemiz ihracatında en önemli ülkelerden olan Rusya Federasyonu pazarı, yaşanan kriz sürecinin ardından ürünlerimize yönelik yasaklamaların Rus tarafınca kaldırılması ile yeni bir ivmelenme sürecine girmiştir. Rusya pazarında kriz öncesindeki ihracat hacmine ulaşılması ve devamında ihracatımızın çok daha yüksek seviyelere ulaşması adına pozitif algı oluşturulmasına yönelik girişimler önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da, 10 - 12 Ağustos 2018 tarihlerinde 165 dönümlük arazi üzerinde yer alan Park Krasnaya Presnya'da düzenlenecek olan Türkiye Festivali, ülkemiz ihraç ürünlerinin tanıtımı ve Rus halkı nezdinde pozitif algı oluşturulması adına fırsat sunmaktadır. Türkiye Festivali'nde bölgemiz ihracatındaki tüm sektörlere ilişkin ürünlerin tanıtımının yapılması mümkün olacaktır.

Söz konusu festivalde yer alarak ürünlerinin tanıtımını yapmak isteyen firmalara 5 x 5 ölçülerinde kurulacak tanıtım çadırlarında yer verilebilecektir. Her bir çadırın maliyeti 12.000 USD olup, çadır içerisinde her firmanın almak istediği alana göre çadır maliyetleri katılımcı firmalar arasında paylaştırılacaktır.

Bu çerçevede, Türkiye Festivaline ilişkin tanıtıcı sunum ve bilgi notu ekte yer almakta olup, Festivalde yer almak isteyen firmaların aşağıda yer alan formu doldurarak, en geç 3 Temmuz 2018 Salı güne mesai bitimine kadar Birliğimize (arge@baib.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerini rica ederim.

e-imzalıdır

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

EK1: Türk Festivali'ne İlişkin Tanıtıcı Sunum

EK2: Türk Festivali Bilgi Notu

FİRMA ADI

Yetkilinin ADI / SOYADI

TELEFON

E-POSTA

SEKTÖR


Ekler:
ETKINLIK BILGI NOTU VE BUTCESI.docx

Festival_Sunum_BAIB.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.