2018/228 Sirküler (10.12.2018)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2018-228

Sayın Üyemiz;

1. TÜRKMENİSTAN TÜRK İHRAÇ ÜRÜNLERİ FUARI

2. ÜRDÜN BAŞKANI ZİYARETİ

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

Bilgilerini rica ederim.


e-imzalıdır

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter

1. TÜRKMENİSTAN TÜRK İHRAÇ ÜRÜNLERİ FUARI

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan bir yazıda T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya atıfla, 15-17 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkmenistan Aşkabat'ta ‘9. Türk İhraç Ürünleri Fuarı'nın gerçekleştirileceği, Bakanlıkça üst düzeyde katılım sağlanacağı ve fuar vesilesiyle resmi düzeyde ikili temaslarda bulunulacağı belirtilmektedir.


Bu kapsamda ihracatçılarımızın Türkmenistan'da karşılaştığı sorunlar ve gerçekleştirilecek toplantılarda gündeme getirilmesinde fayda gördükleri hususlara ilişkin görüşlerini ekte bulanan görüş ve sorun bildirme formunu doldurarak 10 Aralık 2018 Pazartesi saat 15:00'a kadar arge@baib.gov.tr e-mail adresine Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne aktarılmak üzere iletmesi gerekmektedir.

2. ÜRDÜN BAŞKANI ZİYARETİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan bir yazıda T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya atıfla , Ürdün Başkanı Omar Razzaz ve Ürdün Sanayi, Ticaret ve Tedarik Bakanı Tariq Hammouri 19 Aralık 2018 tarihinde ülkemize bir ziyaretin gerçekleştirilmesinin planlandığı bidirilmektedir.

Bu kapsamda ihracatçılarımızın bahse konu ülke pazarında karşılaştığı sorunlar ve gerçekleştirilecek toplantılarda gündeme getirilmesinde fayda gördükleri hususlara ilişkin görüşlerini ekte bulanan görüş ve sorun bildirme formunu doldurarak 10 Aralık 2018 Pazartesi saat 15:00'a kadar arge@baib.gov.tr e-mail adresine Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne aktarılmak üzere iletmesi gerekmektedir.

EK: Görüş ve Sorun Bildirme Formu



Ekler:
Ek Gorus ve Sorun Bildirme Formu.doc

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.