2023/069 Sirküler (05.06.2023)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER 2023-069

Sayın Üyemiz,

Madencilik sektörünün çevreye olan hassasiyetini vurgulamak, maden sektörü konusunda toplumu ve firmaları bilinçlendirmek ve örnek teşkil etmek adına Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği ile Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde Antalya ilinde terk edilmiş bir maden ocağının rehabilite edilerek doğaya kazandırılmasını kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğünün değerlendirmeleri ve önerileriyle rehabilite çalışması gerçekleştirilen alanda 9 Mayıs 2023 Salı günü saat 10:30'da Birliğimizce ağaç dikme etkinliği düzenlenecek olup madencilik sektöründeki tüm firmalarımız etkinliğimize davetlidir.

Etkinlik alanına transfer için Birliğimiz önünden araçlarımız hareket edecektir. Organizasyona katılmak isteyen firmalarımızın 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 15:00'e kadar https://forms.gle/hfSiNE5aqioN3beg9 adresinde yer alan formu doldurarak Genel Sekreterliğimize katılım teyitlerini iletmelerini rica ederim.

e-imzalıdır
Ümit SEZER
Genel Sekreter



PROGRAM

09:30 BAİB Binasından Rehabilitasyon Alanına Hareket

10:30-12:00 BAİB Ağaç Dikme Etkinliği

12:30 Rehabilitasyon Alanından BAİB Binasına Hareket


Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.