2023/037 Sirküler (02.03.2023)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE
SİRKÜLER 2023-037

Sayın Üyemiz

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Bakanlıkları görev alanı dahilindeki konularda iş çevrelerinin bilgilendirilmesi amacıyla 2011 yılından beri düzenlenmekte olup, 18 Ağustos ve 25 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazetelerde yayımlanan 5973 ve 5986 Sayılı İhracat ve E-İhracat Destekleri Hakkında Cumhurbaşkanı Kararları ile Bakanlıklarının Yeni Nesil İhracat Destekleri ile Prefinansman Modeli yürürlüğe girmiştir.

Ticaret Bakanlığınca 2023 yılında Eğitim Programlarının, önceki dönemde gerçekleştirilen eğitim programlarının, nicelik ve nitelik yönünden daha da geliştirilerek, "Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı” adı altında hem fiziki hem de çevrimiçi olarak gerçekleştirilmesini planlanmaktadır.

Bu çerçevede, " Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programları" 16 Mart 2023 Perşembe günü Antalya'da Birliğimiz ev sahipliğinde "DoubleTree by Hilton Antalya City Center Otel'de” ilişikte yer alan program çerçevesinde fiziki olarak gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla, öncelikle katılım için https://www.baib.gov.tr/Egitim?tur=Kayit&i=34 linki üzerinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Bilgilerini ve katılımlarını rica ederim.

e-imzalıdır
Ümit SEZER
Genel Sekreter

EK: Duyuru Görseli ve Program



Ekler:
ek-Programm.docx

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.