2014/100 Sirküler (16.05.2014)


ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER (2014/100)

Sayın Üyemiz,

1. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı Alım Heyeti Programı

2. Türkiye - Nijer I. Dönem KEK Toplantısı

3. Türkiye -Benin II. Ekonomi Forumu

4. Kamerun - 15. Uluslararası Eczacılık Forumu

5. JCI Antalya Hibe Kaynakları Paneli Daveti

Konularını içeren duyurumuz ektedir.

Bilgilerine rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter


ORTADOĞU ALTIN VE MÜCEVHER FUARI ALIM HEYETİ PROGRAMI

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden (GAİB) alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Genel Sekreterlikleri organizatörlüğünde 16-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek olan "10. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı" ile eşzamanlı olarak bir Alım Heyeti Programı düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu alım heyeti ile ilgili detaylı bilgilere http://www.gaib.org.tr adresinden erişilebilmektedir.(3588)

TÜRKİYE - NİJER I. DÖNEM KEK TOPLANTISI

Ekonomi Bakanlığı'ndan gönderilen yazıya atfen, Türkiye İhracatçılar Meclisinden alınan yazıda, Türkiye - Nijer I. Dönem KEK Toplantısı'nın 4-5 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştireceği bildirilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu ülkede karşılaşılan sorunlar ile ilgili toplantı esnasında gündeme getirilmesinde fayda görünen hususlara ilişkin bilgilerin 21 Mayıs 2014 Çarşamba gününe kadar Birliğimizin arge@aib.gov.tr adresine e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir. (3594)

TÜRKİYE -BENİN II. EKONOMİ FORUMU

Ekonomi Bakanlığı'ndan gönderilen yazıya atfen, Türkiye İhracatçılar Meclisinden alınan yazıda, ilk olarak 12 Aralık 2013'te düzenlenen Türkiye - Benin Ekonomi Forumu'nun 2.sinin 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde Dış İlişkiler Kurulu (DEİK) himayesinde başkent Cotonou'da düzenleneceği ve bahse konu Forum'un her iki ülke özel sektör temsilcilerinin tanışmalarına, ticari bağlantılar ile ortaklıklar kurmalarına vesile olmasının arzu edildiği bildirilmektedir. (3599)

KAMERUN - 15. ULUSLARARASI ECZACILIK FORUMU

Ekonomi Bakanlığından gönderilen yazıya atfen Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda, 2000 yılından bu yana her yıl çeşitli Afrika ülkeleri kentlerinde gerçekleştirilen ve ilaç, medikal ekipman, eczacılık, laboratuvar ve depo-dağıtım alanlarında etkinlik gösteren bölgesel ve uluslararası firmaların katılımlarıyla düzenlenen Uluslararası Eczacılık Forumu'nun 15.sinin 4-6 Haziran 2014 tarihleri arasında Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenleneceği ve konuya dair ayrıntılı bilgilerin http://www.fpiyaounde2014.com adresinden temin edilebileceği belirtilmektedir.(3592)

JCI ANTALYA HİBE KAYNAKLARI PANELİ DAVETİ

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Antalya Şubesinden alınan yazıda, 22 Mayıs Perşembe akşamı Hibe Kaynakları Paneli düzenleyecekleri, tüm üyelerimizin davetli olduğu bildirilmektedir. (3563)

Ek : Panel Detayları



Ekler:
6182299632014515162655.doc

EK1.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.