2016/109 Sirküler (01.06.2016)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER 2016 - 109

Sayın Üyemiz,

1. Hong Kong İhale Duyurusu
2. DİR Değerlendirme Kurulu 13.Toplantısı
3. Sri Lanka İhale İlan Metni

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

Bilgilerini rica ederim.

Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ
Genel Sekreter

1.Hong Kong İhale Duyurusu

T.C. Hong Kong Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliğinden iletilen yazıya istinaden, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda, Hong Kong yönetimince açılan 5 adet ihaleye değinilmekte olup, ilgili ihale duyuruları İngilizce ve Türkçe olarak ekte bulunmaktadır.

Yazının devamında, Hong Kong Hükümeti Lojistik Dairesinde (GLD- Governmet Logistics Department) bir tedarikçiler listesinin tutulduğu, aşağıda verilen link aracılığıyla bu listeye kayıt bilgilerinin alındığı, firmalarımızın listeye kayıt yaptırarak verilen online hizmetlerden yararlanabilecekleri belirtilmekte olup, açılan ihaleler hakkında http://www.gldetb.gov.hk web sitesinden bilgi edinebilecekleri belirtilmektedir.

Ayrıca, Hong Kong Hükümeti'nin e-Tender Box (ETB) adlı bir elektronik ihale sistemi kullandığı, GLD'nin tedarikçiler listesine kayıtlı üye firmaların http://www.gldetb.gov.hk adresinde bulunan elektronik ihale sistemine girerek ihale dokümanlarını kendi bilgisayarlarına indirebilecekleri bildirilmektedir. (3012)

Ek-1: İhale Duyurusu

2.DİR Değerlendirme Kurulu 13.Toplantısı

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden iletilen yazıya istinaden, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda, Dahilde İşleme Rejimi Değerlendirme Kurulu 13. Toplantısı'nın Haziran ayı içerisinde yapılmasının planlandığı bildirilmektedir.

Bu itibarla, anılan Kurul gündemine alınmasında fayda görülen Dahilde İşleme Rejimine ilişkin en önemli 3 güncel sorun ve bunlara ilişkin gerekçeli görüş ve önerilerinizin İhracat Genel Müdürlüğü'ne iletebilmek üzere 3 Haziran 2015 Cuma günü saat 13.30'a kadar Birliğimize (arge@baib.gov.tr) gönderilmesi rica olunur. (3034)

3.Sri Lanka İhale İlan Metni

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden iletilen yazıya istinaden, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan yazıda, Sri Lanka'da çeşitli ihalelerin açılacağı bildirilmekte olup, ülkede açılacak ihaleler ile ilgili detaylı bilgiler ekte yer almaktadır. (3035)

Ek-2: Sri Lanka İhale Metni



Ekler:
Hong Kong Ihale Duyurusu.pdf

ihale metni.pdf

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.