2016/170 Sirküler (02.09.2016)


BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE

SİRKÜLER NO: 2016/170

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz, 12-15 Eylül 2015 tarihlerinde Moskova/Rusya Federasyonun'da gerçekleştirilecek olan World Food Moscow Fuarına 15 m2'lik bir stant ile katılım sağlamaktadır.

Yaş meyve ve sebze ihracatımızın en büyük pazarı konumunda olan Rusya Federasyonu'nda organize edilen ve bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan World Food Moscow fuarına 2015 yılında 74'ü ülkemizden olmak üzere 62 ülkeden 1.522 firma katılmış ve fuarı 30.981 kişi ziyaret etmiştir.

World Food Moscow Fuarı, gıda sektöründe üretim, lojistik, pazarlama ve son satış noktasına kadar her aşamada Rusya Federasyonu'nun en önemli fuarlarından biridir. Ayrıca fuar, sektörde faaliyet gösteren firmalara pazardaki trendleri yakından takip edebilmek, ürünlerini tanıtmak, iş fırsatları yaratmak ve bağlantı kurmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Birliğimizin Pavilyon 2 Hol 3'te yer alacak E467 numaralı info standında, Bölgemiz ihracat sektörleri ve ürünlerinin uluslararası alıcılara etkin bir şekilde tanıtımı yapılacak olup, fuarda bulunan ihracatçı firmalarımız Birliğimiz standında alıcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkanı bulacaklardır.

Gıda sektöründe önemli bir uluslararası buluşma platformu olan World Food Moscow Fuarının ihracatçılarımıza önemli iş bağlantıları sunacağı düşünülmektedir.

Standımızda bulunacak görevli personelimize aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden ulaşılabilecektir.

Bilgilerini rica ederim.


Fisun EVRENSEVDİ PEKTAŞ

Genel Sekreter


Görevli Personelimiz: Burcu SANER-Uzman Yardımcısı

Tel: +90 532 153 54 86

Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirttiğiniz GSM numarasına gönderilen 4 haneli SMS Doğrulama Kodunu giriniz.

SMS Doğrulama Kodu Hatalı

Mesajınız başarılı bir şekilde iletilmiştir. En kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.